Понеділок, 29.04.2024, 18:38 | Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість

Кропивницька Районна Федерація Футболу

Головна » 2017 » Жовтень » 23 » Закриття Чемпіонату Кіровоградського району 2017!
09:07
Закриття Чемпіонату Кіровоградського району 2017!

Ось і пройшло закриття Чемпіонату Кіровоградського району 2017!

Адміністрація КРФФ дякує командам, які з'явились на цьому святі, а також усім уболівальникам!

Перед початком ігор, було проведено нагородження призерів, а саме: Нагородження команд за призові місця в Першій лізі:

 ФК "Байраки" за зайняте ІІІ місце, ФК "Козак" за зайняте ІІ місце, та ФК "Калинівка" за почесне І місце! Далі нагороджували Вищу лігу: ІІІ місце зайняла команда ФК "Технополь-агро", ІІ місце ФК "Інгул", та І місце виборола команда ФК "Сокіл"!

Також нагороджували каращих бомбардирів: в Першій лізі кращим став гравець команди ФК "Козак" Гончар Олег, який зумів забити суперникам аж 30 голів! Та в Вищій лізі кращим став гравець команди "Технополь-агро" Кривошей Єгор, який забив 22 голи, та обійшов свого головного конкурента всього на один м'яч!

Далі пройшло жеребкування команд, та початок закриття!

Перша пара випала ФК "Байраки" - ФК "Назарівка", в основний час команди не змогли відкрити рахунок, та все вирішилось за допомогою серії пенальті. Результат 3:4 на користь ФК "Назарівка". Другою парою були ФК "Сокіл" - ФК "Вишняківка", які також не відкрили рахунок та перейшли на пенальті. Команда ФК "Вишняківка" здолала свого суперника з рахунком 3:1. Третя пара ФК "Козак" - ФК "Карлівка", значну перевагу мала команда ФК "Карлівка", вони і здолали суперника з рахунком 0:2. Четвертою парою випали ФК "Вільне"- ФК "Технополь-агро", командам не судилося зустрітися на футбольному полі, адже ФК "Вільне" заздалегідь не попередило про свій не приїзд, так команда "Технополя" пройшла далі за технічним рахунком. П'ята пара випала ФК "Інгул"- ФК "Кристал", гра завершилась з рахунком 2:0. Шостій парі також не вдалося вийти на поле, і ФК "Агроспорт" пройшов далі за технічним рахунком, адже суперник ФК "Славія" також не повідомили про неприїзд! Сьомою парою були ФК "Бережинка" - ФК "Калинівка", які не відкрили рахунку та перейшли до серії пенальті, де ФК "Бережинка" здолала "Калинівку" з рахунком 3:1. І останньою восьмою парою були ФК "Клинці" - ФК "Огнеупор", де "Огнеупорівці" перемогли - 2:0!

У другому етапі зустрілися: ФК "Назарівка" - ФК "Вишняківка", які завершили нічиєю та по пенальті перемогли ФК "Вишняківка" 3:4. Другими були ФК "Технополь-агро" - ФК "Карлівка", де "Технополівці" перемогли в основний час з рахунком 2:0. Третя пара ФК "Агроспорт" - ФК "Інгул", завершилась з рахунком 0:1. І останніми в другому етапі були ФК "Бережинка" - ФК "Огнеупор", які зіграли 0:0 та по пенальті 3:4. 

На третьому етапі зустрілись: ФК "Технополь-агро" - ФК "Вишняківка", де "Технополівці" розгромили Вишняківку - 4:0. Та другими зіграли ФК "Інгул" - ФК "Огнеупор", де по пенальті з рахунком 3:1 перемогла команда ФК "Інгул".

У Фіналі зустрілись ФК "Технополь-агро" - ФК "Інгул", де у запеклій боротьбі з рахунком 1:0 перемогла команда ФК "Технополь-агро". 

Отже, ІІІ місце в Закритті 2017 зайняла команда ФК "Огнеупор"!

ІІ місце дісталось ФК "Інгул"!

І місце виборола команда ФК "Технополь-агро"

Після завершення фіналу, нагороджували кращих гравців:

кращим воротарем став - Гладкий Кирило ФК "Інгул"

кращим захисником - Журов Олександр ФК "Технополь-агро"

кращим півзахисником - Вітряченко Ігор ФК "Огнеупор"

кращим нападником - Кривошей Єгор ФК "Технополь-агро".

 

Переглядів: 547 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Друзі сайту