Неділя, 05.05.2024, 17:41 | Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість

Кропивницька Районна Федерація Футболу

Головна » 2019 » Березень » 6 » Завершення 1-го Чемпіонару Району з футзалу
21:15
Завершення 1-го Чемпіонару Району з футзалу

2 березня пройшов останній тур 1-го Чемпіонату Району з футзалу. Чемпіонат був цікавий та пізнавальний. Захоплюючі ігри та боротьба між командами на футбольному полі. 

Капітан команди ФК "Карлівка", яка зайняла ІІІ місце Гранат Орест висловив декілька слів про свою команду: 

 

"Кожна футбольна команда унікальна. Адже це сім'я. Наша велика і дружна сім'я під назвою «Карлівка» вирішила зібратися і заявити про себе на Чемпіонаті району з футзалу. На початку сезону гра, на жаль, не склалася. Були і невдачі, і помилки, і травми гравців команди, але, не дивлячись на це, наші хлопці не здавалися. Щотижневі тренування, розбір помилок, підтримка близьких допомогли нам не опустити руки і гідно завершити сезон. Наші перемоги в матчах, за якими стояв великий труд, допомогли зайняти лідируючу позицію і принесли команді ІІІ місце! Для нашої команди увійти в трійку кращих по футзалу - це не тільки море позитивних емоцій, але ще і стимул набиратися більше досвіду, рости в майстерності і рухатися тільки вперед."

Також не міг не відмітити кожну команду і голова КРФФ Логін Олег:

"Ось і закінчився Перший Чемпіонат Кропивницького району по футзалу. В якому прийняли участь 5-ть футбольних команд із різних сел нашого району. Турнір пройшов для всіх команд по різному, для одних він став успішним, для інших не дуже. Але підводячи підсумки по закінченню Чемпіонату, хочу з упевненістю відмітити, що першість пройшла в дуже цікавій, напруженій боротьбі, і я вважаю "перший млинець не став комом".

Чемпіоном заслужено стала команда "Калинівка" з села Калинівка. В ній були зібрані найбільш досвідченні футзалісти. Команда показала протягом всього турніру, стабільну та зрілу гру.

Друге місце, зайняла команда "Іскра" з села Созонівка. Достатній результат для колективу, у якого йде "зміна поколінь". І саме через брак досвіду і стабільності, команда не змогла боротися за І місце. У великому футболі, у играх першої ліги "Іскра", впевнений буде одним из фаворитів.

Третє призове місце по праву зайняла команда "Карлівка" из села Карлівка. Скажу відверто, це було для мене приємною несподіванкою. Такої більш бойової, згуртованої командив Чемпіонаті не було. Приємно було спостерігати, як клуб "бився" в кожному матчі.

Не можу не згадати про команду "Клинці". Клуб "бився" до останнього за призове місце, але невдалий старт, завадив їм потрапити в призи.

Зайнявши останнє місце в Чемпіонаті "Вишняківка", по іграїх, не виглядала "хлопчиками для биття", і в багатьох іграх, їм просто не вистачило десь мейстерності, а десь везіння. Як для команди, яка не часто бере участь в іграх по футзалу, достатній результат. На наступний рік, впевнений ФК "Вишняківка" буде набагато сильнішою.

Хочу сказати всім дякую, за проведений Чемпіонат. Дякую суддям, командам, президентам та представникам команд за "красивий" та безкорисливий футзал!!! "

Переглядів: 763 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Березень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Друзі сайту